Fizetés

Webáruházunkban Banki átutalással és PayPal-lal tudsz fizetni, illetve a PayPal-on keresztül bankkártyával is.


Hogyan történik a fizetés?

Amikor webáruházunkban a kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, három opció közül választhatsz: Banki átutalás, Bankkártya használata a PayPal-on keresztül, vagy fizetés a PayPal számládról.

A Banki átutalás esetében a megrendelésedről kapsz egy email-t, amiben megtalálsz minden információt, ami az utaláshoz szükséges. Kérlek, a végösszeget utald át a rendeléstől számított 2 munkanapon belül. Az utalásod megjegyzéseként, kérlek, tüntesd fel a rendelésed azonosítóját!

Számla infó:
Koledits Kinga Melinda EV.
11773092-10377215
OTP Bank Zrt.

IBAN: HU73 1177 3092 1037 7215 0000 0000


Amennyiben a Paypal-t választod a fizetés utolsó fázisában akkor az oldalunkon maradva fizethetsz bankkártyával, vagy átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal fiókkal, csak be kell lépned PayPal felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor regisztrálhasz magadnak:
    PayPal fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod! Amennyiben kíváncsi vagy rá, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints ide.