Interaktív, szórakoztató élményprogram, italkülönlegességekkel és kóstolókkal.
Kérd csapatodra szabott ajánlatunkat!

A Barexpert csapata számos izgalmas programot kínál, annak érdekében, hogy, még színesebbé varázsold az estédet. Mint például a barista program, ahol a kávék világába kalandozunk el, és megmutatunk számos új és régi kávékészítési módot

Ha valami frissítőre vágysz, akkor a koktélok és limonádék program kiváló választás lehet. Itt megtanulhatod, hogyan készíts egyszerűen finom, hűsítő, és gyönyörű italokat, könnyedén, a fűszerek világával keverve

Szereted a bort? Akkor a borkóstolóprogramunkat bátran ajánljuk. Fedezd fel a borok világát, ismerd meg az ízek, illatok és szőlőfajták találkozását szakértőnk segítségével.

A bárpult a csapatépítés tökéletes kiindulópontja is lehet, ahonnan könnyedén építheted tovább a kalandokat. Indíthatod a Gin & Tonic élményprogrammal az estét, vagy folytathatod a Koktélok széles választékával, vagy akár a sörök izgalmas világával.

Az élményt saját helyszínen vagy kitelepülve is élvezheted. A programot magyar és angol nyelven is rendelheted, hogy mindenki részese lehessen ennek az izgalmas utazásnak.

  Adatkezelési tájékoztató elfogadása*


  Az itt megadott személyes adataidat csak kapcsolattartásra használjuk és bizalmasan kezeljük, amit az adatvédelmi szabályzatban részletesen is leírunk.


  PROGRAMOK

  Élményprogramok

  Kávé & Csokoládé

  12.900 Ft

  Élményprogramok

  Interaktív Kávémúzeum

  25.000 Ft

  Élményprogramok

  Koktél & Limonádé

  25.900 Ft

  Élményprogramok

  Gin & Tonic

  19.900 Ft

  Élményprogramok

  Tee Time

  12.900 Ft

  Élményprogramok

  Műhelymunka

  25.900 Ft

  Élményprogramok

  Latte Art

  25.000 Ft

  Élményprogramok

  Hobby Barista Intenso

  19.900 Ft