Adatkezelési tájékoztató

Elfogadás dátuma: 2023-06-01

 

Adatkezelő

Név: Koledits Kinga Melinda EV.

Székhely: 2000 Szentendre, Nap utca 52. A/2.

Levelezési cím, panaszkezelés: 2000 Szentendre, Nap utca 52. A/2.

E-mail: info@barexpert.hu

Weboldal: http://www.barexpert.hu

 

Tárhelyszolgáltató

Név: Icon Média Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Csóka u. 26.

Elérhetőség: Tel: 36-70 / 518-1943 | info@webdigital.hu

Weboldal: WebDigital.hu

 

Személyes adatok kezelése

A Barexpert.hu felelősséget vállal minden, számára elküldött személyes adat biztonságos kezeléséért. Az Ön által rendelkezésünkre bocsátott adatokat a rendelések feldolgozása során felhasználjuk, illetve akkor, ha Ön kimondottan tájékoztatást kér tőlünk. Kérjük, olvassa el adatvédelmi elveinket!

A Barexpert.hu-n rendelkezésünkre bocsátott adatokat kizárólag a Koledits Kinga Melinda EV. kezeli!

 

Milyen bizalmas adatokat gyűjtünk? Hogyan használjuk fel ezeket az adatokat?

Amennyiben Ön Barexpert.hu vouchert igényel, szükségünk van az Ön nevére, címére, valamint e-mail címére. Ezeket az adatokat arra használjuk, hogy teljesítsük rendelését, és eljuttassuk Önhöz választott voucherét. A telefonszámára is szükségünk lesz, hiszen amennyiben nem várt probléma akad rendelésével vagy annak kézbesítésével, mi szeretnénk Önt erről értesíteni.

Fontos tudni, hogy online bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adatokat nem a Barexpert.hu webáruház felületén adja meg, hanem a PayPal online fizetési felületén! Ezeket az adatokat a Barexpert.hu webáruház nem látja, és később sem kapjuk meg őket. Csupán azt a visszaigazolást kapjuk a bank biztonságos és zárt rendszerétől, hogy a fizetés sikeres volt-e, illetve amennyiben nem, úgy miért nem volt az, mi volt a hiba.

 

Hogyan védi a bizalmas információkat a Barexpert.hu?

A megrendelések és a vásárlók adatainak tárolása biztonságos szervereken történik. A biztonsági szoftver (SSL) titkosítja az Ön által megadott adatokat, mielőtt azok hozzánk kerülnének. Továbbá a magyarországi adatvédelmi törvényeknek megfelelő biztonsági eljárásokat alkalmazva, azokat maximálisan betartva kezeljük a bizalmas adatokhoz való hozzáférést, és azok harmadik személy számára történő átadását.

 

A Barexpert.hu által összegyűjtött információk hozzáférhetőek-e harmadik személy részére?

A Barexpert.hu nem kereskedik az Ön személyes adataival, nem adja el és nem kölcsönzi őket harmadik fél részére. A Barexpert.hu átfogó statisztikákat készíthet vásárlóiról, valamint a megrendelések alapján saját forgalmáról. Ezek a statisztikák nem tartalmaznak olyan adatokat, melyek alapján vásárlóink beazonosíthatóak lennének. Ezen adatokat más célokra nem használják fel, és a magyarországi adatvédelmi törvények szerint kezelik őket.

 

Az Ön hozzájárulása

A Barexpert.hu webáruházban történő regisztráció és/vagy vásárlás során Ön a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Barexpert.hu összegyűjtse és felhasználja a megadott személyes adatait rendelése végrehajtására, valamint ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeire az Ön számára információs anyagot, kereskedelmi ajánlatot, hírlevelet küldjön. Amennyiben adatvédelmi eljárásunkat megváltoztatjuk, a változásokat haladéktalanul megjelentetjük webáruházunk oldalain! Így Ön mindig tudni fogja, hogy amennyiben bármi változott volna, úgy milyen adatokat gyűjtünk össze, hogyan használjuk ezeket, és kik számára tesszük hozzáférhetővé az adatokat. A változásokról felhasználóinkat e-mailben értesítjük.

 

Ossza meg velünk véleményét!

A Barexpert.hu kíváncsi az Ön véleményére. Kérjük, hogy amennyiben bármilyen észrevétele vagy megjegyzése van az adatvédelmi elveinkkel kapcsolatban, írjon nekünk az info@barexpert.hu mail címünkre!