ÉLMÉNYPROGRAMOK

Tudatos fogyasztás és csipetnyi fanatizmus a minőségi kávéélményért!

Ezzel a mottóval hívtuk életre a Hobby Barista élményprogramokat, melyek legfőbb célja, hogy a kedvenc hobby hasznos tudásbázissal egészüljön ki. Barista életérzés otthon, a család és a barátok örömére.

Szívecskés cappuccino készítés innentől nem lehet akadály.

A kávén túl is léteznek olyan minőségi időtöltésre alkalmas gasztronómiai megoldások, melyek színesebbé tehetik a kikapcsolódásra szánt időt. Jelentkezz Tea Time, Gin & Tonic, Koktél & Limonádé élményprogramjainkra is.

Kávés élményprogramok

Hobby Barista

Minden ami kávé!

Típusok és készítési variációk, retro és új eszközök használata. Időutazás a kávé világában, mely során lerántjuk a leplet néhány tévhitről és legendáról. Készítünk változatos kávékat, szívecskés cappuccinót és krémesen csillogó tejhabot.

Részvételi díj: 19.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Hobby Barista Intenso

Új trendek & újhullámos kávék!

Érdekességek a speciality kávék világából. Tradicionális kávé készítési módok, pl.: török kávé, parallel szifon, kotyogó (Bialetti Moka). Ízbombák és a klasszikus kávéélményt magasabb szintre emelő megoldások.

Részvételi díj: 19.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Latte art

Művészet és szórakozás!

Színesíti és magas szintre emeli a kávéfogyasztás élvezeti értékét.
Szívecske, Rosetta, akár színesben, a lehetőségek tárháza végtelen. Az élményprogramon tejhabokat készítünk és kipróbálunk többféle díszítési technikát.

Részvételi díj: 25.000 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Műhelymunka

Hozd be saját kávégéped!

Hozd be a bázisra a saját kávégéped és közösen beállítjuk. Tesztelünk, kóstolunk ameddig, mint dzsinn a palackból előbújik a gépből a tökéletes eszpresszó.

Részvételi díj: 25.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Interaktív Kávémúzeum

A múlt és a jelen azaz 1640-től napjainkig

Ez az élményprogram garantáltan nagy hatással lesz rád, mivel olyan eszközökön készítünk kávékat, amik ritkaságnak vagy éppen újdonságnap számítanak.

Részvételi díj: 25.000 Ft
Időtartam: 2 óra

Részletek

KÁVÉ & CSokoládé

Ízek és illatok a specialty kávé és a prémium csokoládé világából, avagy hogyan kóstolunk helyesen

Ezen az új képzésünkön mindenki megtanulhatja a helyes kóstolás menetét, ami után teljesen másképp fogja értelmezni az ízeket.

Részvételi díj: 12.900 Ft
Időtartam: 2 óra

Részletek

Teás élményprogramok

Tee Time

Tea és fűszerek csodás összhangja, harmóniája.

Különleges teákat készítünk és kóstolunk, valamint megismerkedünk az élettani hatásaival. Kiderítjük, mikor milyen típust érdemes készítenünk és hogyan fűszerezzük azokat, hogy a testünk és lelkünk egyensúlya harmóniába kerüljön.

Részvételi díj: 12.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Bartender élményprogramok

Gin & Tonic

A tökéletes páros!

A Gin&Tonic, Oscart és Grammy-t egyszerre érdemlő páros a koktélok világából. Hiszünk benne, hogy ez a téma megér egy sorozatot főműsoridőben, ezért hoztuk létre a Gin&Tonic kóstoló programunkat.

Részvételi díj: 19.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek

Koktél & Limonádé

Igazi sztárparádé!

Izgalmas alkoholos és alkoholmentes koktélokat, valamint ízletes, gyümölcsös frissítő limonádékat készítünk, keverünk, shakelünk és kóstolunk minőségi alapanyagokból. A jó hangulat az élményprogram következménye…

Részvételi díj: 25.900 Ft
Időtartam: 3 óra

Részletek