fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Tóth Zoltán

Bartender, barista

kávémúzeum
Immáron 15 éve dolgozom a vendéglátás területén, Számos hazai és külföldi vendéglátó helyen szerzett tapasztalataimat próbálom megosztani az arra érdeklődőket! Cékitűzéseim között szerepel hogy kineveljem a jövő feltörekvő generációját, megpróbáljam rávezetni őket a helyes útra!

Ezért is alapítottuk iskolánkat a Barexpertet hogy minél professzionálisabb szinten tudjunk a hallgatók kedvére tenni, és hogy elsajátíthassák a vendéglátás minden kis csinyját! Másrészt fontosnak tarom hogy folyamatason fejlesszük tudásunkat , minden téren ha már a vendéglátás területén dolgozunk.

A pultban eltöltött hosszú évek során, volt időm kitapasztalni minden jót és rosszat,de immárom tudom hogy a minőség előbb utóbb utoléri magát, mert hosszú távon csak a minőség képes fennmaradni! Foglalkoztam Flair tendinggel, sőt mondhatom hogy az elsők közöt voltam akik kezdték! nagyon jó dolog ha az ember látványos trükökkel tálal egy italt, de fontos hogy jó is legyen az az ital ,mert csak úgy kerek a történet! Ennek az ára pedig a folyamatos tanulás, tesztelés, és elszántság! Jelenleg Iskolánkban a Barexpertnél oktatásokkal foglalkozunk, hobby és professzionális szinten egyaránt! Valamint az ország különböző kávézói személyzetének képzésével és betanításával próbáljuk népszrűsíteni és kivitelezni a Barista szakma szépségeit!

A BarExpert oktatóközpont egyik vezetője és oktatója.

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.