fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Járdi Ildikó

Barista

kávémúzeum
Szinte már azt is mondhatom, hogy génjeimben csordogál a kávé, hiszen édesapám már több mint 30 éve vezeti ipari kávégépekkel foglalkozó szervizét. Ezen kívül 15 éve forgalmazzuk saját receptúra alapján összeállított kávé keverékünket.

Már viszonylag korán magával ragadott a kávé készítés szenvedélye, és a belőle készült italok látványa. Ennek megfelelően viszonylag korán csöppentem bele a barista szakmába. Azóta több helyen is megfordultam baristaként és több éve a családi vállalkozáson belül különböző rendezvényeken készítem a koffein tartalmú italokat. A pulttal szembeni oldalon is megfordultam már, mint érzékszervi zsűri.

Habár agrár-mérnöktanárként végeztem, de a kávé és a vendéglátás szeretete töretlen. A Barexpert Oktatóközpont csapatához 2014-ben csatlakoztam. Hiszem, hogy a barista szakmát is hivatásszerűen érdemes művelni, csak teljes szívvel és odaadással, melynek nélkülözhetetlen eleme a folyamatos tanulás és fejlődés.

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.