fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Tanfolyamok

Barista, Hobby, Latte Art, Cupping

Barista Tanfolyam

Jelentkezz Barista tanfolyamunkra, és kinyílik előtted a világ. Iskolánk az elsők közöt alakult, ezért alapos tudással rendelkezünk ahhoz , hogy profi szakembereket képezzünk ezen a területen.

Hobby Barista 2

Már 5 éve sikeresen és folyamatos telházzal működő hobby barista képzésünk folytatását hoztuk el Nektek. Hogy miben lesz ez a képzés más mint a korábbi? Olvass tovább és megtudod!

Egynapos gyakorlás baristáknak!

Ha már elvégeztél egy Barista iskolát, de nagyon régen volt, vagy felvételizel egy új munkahelyre, és szükséged lenne a gyakorlásra, de nincs hol, és nincs kivel, akkor mi segítünk abban, hogy a lehető legjobb formában legyél.

Intenzív képzés

Professzionális barista képzés, intenzív formában, melynek jóvoltából a hallgatók hasonlóképpen széleskörű ismereteket és átfogó képet kaphatnak a kávék és a baristák világáról.

Latte Art

Ha már egy ideje vendéglátásban dolgozol, és szeretnél egy kicsit fejlődni, akkor a legjobb helyen jársz. Iskolánkban kis létszámú csoportokban!! elsajátíthatod a Latte Art tudomány alapjait.

Hobby Barista képzés csak Neked!

Hozd be a saját kávégéped

Újdonságként bevezetve szeretnénk egy kicsit személyre szabottan foglakozni a kávé szerető emberekkel. Célunk az ezzel a képzéssel, hogy megtanulj otthoni szinten is profi kávét készíteni, és tökéletesen használd a már meglévő gépedet vagy eszközödet.

Hobby Barista

Minden ami Kávé! Típusok, készítési variációk, Retro és új eszközök használata. Török kávé és jó hangulat pár órában. Te is lehetsz Otthoni Barista ha jelentkezel tanfolyamunkra!

Cupping & Sensorik

Ezt a képzést azoknak találtuk ki, akik szeretik a jó kávét, és képesek vele egy kicsit elszórakozni akár otthon is, annak érdekében hogy minél különlegesebb italt igyanak. Mert a kávé több mint egy napközbeni ital.

Tea & Fűszerek

A tea évszázadok óta a legnépszerűbb italnak számít világszerte, ám fény derült arra, hogy napjainkban is újabb és újabb rajongókat szerez magának. A londoni Kings College kutatói szerint a vízhez (és ásványvízhez) képest a tea fogyasztása pozitív élettani hatással jár.

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.