fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Házi forró csoki vs. bolti zacskós!

Amikor a forró csokiról van szó, akkor nekem mindig a következők jutnak eszembe... Sokaknak a forró csoki az a vendéglátó helyekről ismerhető zacskós kakaópor, vagy van ahol forró csokinak hívják kis túlzással :) Sajnos ezeknek nem sok közük van az igazi krémes csokihoz! viszont erre csak akkor jövünk rá amikor megkóstoljuk a frankót!! Sokak szerint a forró csoki és a kakaó az ugyanaz! Én erre azt mondom hogy akkor igyál sok kakaót :)

 

Mert a forró csokiból nem tudsz rengeteget inni, mert elég laktató és tömény! viszont pont ettől lesz az igazi! Nálunk a suliban a Gőzölgő italok kurzusán mindig készítünk közösen a tanulókkal egy igazi otthon is pillanatok alatt összerakható forró csokit, amihez nem kell semmilyen nagy főző tudomány, csak tudni kell az arányokat, és normális alapanyagokból kell hogy dolgozzunk! Mert hogy ez az alapja mindennek. csak minőségi alapanyagokból lehet igazán jót  alkotni! Árpi cimborám és egyben társam mondja mindig azt, hogy a minőség mindig megtalálja az utat!! és milyen igaza van :)  A vendégek nagyon érzékenyek a minőségre, legyen az étel vagy ital, ha valami jó azt biztos hogy könnyebben megjegyezzük, mintha valami rossz ! ha csak tudat alatt is de biztos hogy arra fogunk emlékezni hogy milyen finomat ettünk, vagy ittunk azon a helyen, és nem arra hogy milyen lassú volt a felszolgáló, vagy milyen hangos volt a zene! nagyon fontosnak tartom hogy tisztába legyünk azzal hogy mit készítünk, vagy éppen mit vásárolunk! Egy igazán finom forró csokihoz nem kell sok minden , és kb 20 perc alatt elkészíthető, és már fogyasztható is! elengedhetetlen alkotóeleme a tej(lehetőleg 3%zsírtartalom körüli), tejszín , Holland kakaópor!!, kis fűszerek persze, pl fahéj, szerecsendió, na és persze vaniliás cukor! ahogy nagymamám mondja mindig kell bele egy kis só is , mert az hozza ki az ízeket igazán! És milyen igaza is van! 

ha sikerült egy kicsit felcsigáznom az ízlelőbimbóidat, akkor keress meg minket és készítsünk el együtt egy igazán finom Házi forrócsokit!

Folyt. köv.........

házi forrócsoki csoki bolti melyik a jobb

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.