fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

A kapszulás kávé jó kávé?

Természetesen vannak előnyei, és hátrányai is annak, ha valaki arra vállalkozik, hogy kapszulás kávégépet vásárol. Mielőtt erre a döntésre jutunk, érdemes körültekintően utána nézni, melyik gép milyen, és hogy hol szerezhető be az adott készülékbe való kapszula. De hogy mi szól mellette, vagy ellene, na, ezt fogom most lépésről-lépésre elemezni.

 

Miért jó ez a kávéfőző

Manapság, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kapszulás kávéfőzők. Már számtalan helyen tudunk vásárolni, még a különböző nagyságú, formájú gépek között is tudunk válogatni.

 

Ami nagy előnye, hogy minden alkalommal friss kávét ihatunk! A kapszulák minden esetben, egy adag kávéhoz való mennyiséget tartalmaznak.

A gyártók igyekeznek odafigyelni a környezettudatosságra, így manapság már lehet kapni akár újratölthető kapszulát is.

A választék egyre nő, már számtalan fajtája kapható, kedvünkre válogathatunk belőlük. A legjobb ezekben a kávéfőzőkben, hogy mindegy milyen kávéra vágyunk, számtalan féle között válogathatunk, legyen akár krémes, vagy egy erős fekete, a lényeg, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Még a gyerekeknek is készíthetünk vele egyszerűen forró csokit, ennek ők fognak a legjobban örülni.

 

Mitől jó a kávékapszula

Ami mindenképpen a kapszulák mellett szól, hogy a csomagolásuk egyedi. Ami a megszokott kávéfőzőkhöz képest forradalmi újdonság, hogy nem piszkolunk össze semmit, nem tudjuk kiborítani a kávét, vagy éppen a kávézaccot kiszórni a földre!

Azt hiszem, a piacon kapható kávégépek között, ez az egyik legtisztább kávéfőző.

A jó minőségű, frissen őrölt, pörkölt kávét, hermetikusan zárt, napfénytől, nedvességtől védett alumínium kapszulába teszik. Utána védőfilmmel vonják be, így képes megőrizni a zamatát, és a frissességét, még hosszú idő után is!

Ha végiggondoljuk, aroma megőrzés szempontjából nagyon praktikus.

 

Hagyományos kávéfőző, vagy kapszulás kávéfőző

Ha már mérlegeljük, hogy melyik praktikus, érdemes az árakat is mérlegelni, összehasonlítani.

Azoknak ajánlott kapszulás kávéfőzőt venni, akik megtehetik, hogy egy viszonylag drágább gépet vásároljanak, illetve tartsanak fent.

Igaz, hogy minőségben sokkal jobb, és finomabb is, ha mindig friss kávét iszunk, ugyanakkor drágább is egy doboz kapszula, mintha egy 250grammos őrölt kávét vennénk.

Ami még fontos, hogy vannak olyan kapszulás kávégépek, amelyhez a kapszulát, csak az interneten tudjuk megrendelni, ami plusz költségként merül fel.

A kávégyártók igyekeznek most már az újrahasznosításra is odafigyelni, így manapság már kapható olyan kapszula is, ami újrafelhasználható, ezzel azért valamennyit megtakaríthatunk.

Mindenképpen azt tanácsolnám, mielőtt választunk, menjünk el kávékóstolásra, hogy a nekünk megfelelőt tudjuk kiválasztani.

kávé kávéfőző kapszulás kávékapszula

Ne maradj le kedvezményes tanfolyamainkról!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.