fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Tea & Fűszerek

hatásai, alkalmazásai a mindennapokban

Tea & Fűszerek

A tea évszázadok óta a legnépszerűbb italnak számít világszerte, ám fény derült arra, hogy napjainkban is újabb és újabb rajongókat szerez magának. A londoni Kings College kutatói szerint a vízhez (és ásványvízhez) képest a tea fogyasztása pozitív élettani hatással jár.

Kiemelkedőnek találták a tea szerepét a szívbetegségek megelőzésében, ami a kutatók szerint a tea antioxidáns flavonoidjainak köszönhető. Az eredmények szerint napi három vagy négy csésze tea jelentősen csökkenti egy szívroham valószínűségét. Hasonlóan pozitív, ám gyengébb hatást mutattak ki egyes rák fajták kialakulási valószínűségének csökkentése, a csontok megerősödése illetve a fogszuvasodás csökkenése tekintetében is.

 1. A Tea és a fűszerek találkozása.
 2. Fűszerek hatásai, alkalmazásai a mindennapokban.
 3. Tea termővidékek bemutatása.
 4. Fajták megismerése, élettani hatásai - Mára már több mint 3000 féle teát ismerünk, mind-mind különböző jellegzetességekkel - neveiket (a kínai fantázianeveken túl) a termesztés helye után kapták.
 5. Elkészítési módjai – Tudta, hogy az első időben a teának nem ismerték az elkészítési módját, előfordult, hogy a kiázott leveleket kenyérrel ették, a forrázatot pedig kiöntötték?
 6. Teával a stressz ellen.
 7. Híres tea fajták elkészítése, kóstolása.

A tanfolyamhoz szükséges eszközöket, alapanyagokat biztosítjuk! A hangulat pedig garantált!

Kiknek ajánljuk:

 • Azoknak ajánljuk, akik szeretik a teát, és szeretnének néhány érdekes és új dolgot megtanulni az elkészítésükről, élettani hatásaikról.

Jegyzet:

 • Mi biztosítunk jegyzetet az ön részére.

Ellátás:

 • A képzés idejére italokat és snackeket biztosítunk.

Létszám:

 • minimum 3 fő, maximum 6 fő

Követelmények:

 • A képzésen csak 18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Előképzettség nem szükséges.

Időtartam:

 • 1x3 óra

Részvételi díj:

 • 9.900.-Ft

 

JELENTKEZEM!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.