fbpx

+36 20 551 1013 1133 Hegedűs Gyula utca 92.

Hobby Barista Képzés Csak Neked

hozd be a saját kávégéped

Hobby Barista képzés csak Neked!

Hozd be a saját kávégéped

Újdonságként bevezetve szeretnénk egy kicsit személyre szabottan foglakozni a kávé szerető emberekkel. Célunk az ezzel a képzéssel, hogy megtanulj otthoni szinten is profi kávét készíteni, és tökéletesen használd a már meglévő gépedet vagy eszközödet.

Ha a legfinomabb kávét szeretnéd otthon készíteni, és szereted minden reggel egy jó kávéval kezdeni a napot, akkor mi megtanítunk, hogyan hozd ki a legtöbbet Magadból és a Kávégépedből.

Egy teljesen személyre szabott kurzusról van szó, ahol megtanítunk egészen az alapoktól, az otthoni profi szintig arra, hogy mit is jelent a jó Kávé!

Hogyha behozod hozzánk még a Kávégépedet is, akkor mi segítünk abban, hogy megnézzük mire képes a géped, és hogyan használd tökéletesen.

Megismerkedhetsz az Arabica és a Robusta kávéfajta tulajdonságaival, ízeivel, hatásaival. A rengeteg kóstolást követően megtalálhatjuk a számodra megfelelő ízvilágot, hogy pontosan tudd milyen kávé a kedvenced.

Aztán a géped feltérképezésével kihozzuk belőle a legtöbbet. Megnézzük, hogy mik a helyes beállítások, mi a titokzatosan finom cappuccino titka, és hogyan tudod ezt otthon is megcsinálni.

Ez után a 3 órás kurzus után teljesen más szemmel fogsz nézni a kávéra, és minden reggeled vidáman indulhat majd. :)

Időtartam: 3 óra
Létszám: 1 fő
Ár: 25.900 Ft / fő - Az ár két fő esetén 45.900 Ft

Az időpontok személyre szabottan egyénileg egyeztethetőek!

barexpert

});})(jQuery);
Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk.